maanantai 5. lokakuuta 2015

Buenos Aires

Nyt tulee postaus vähäsen myöhässä, mutta mulla on ollu vähäsen ongelmia tietokoneen kanssa, joten siksi tämä postaus tulee vasta nyt. Aika kertoa teille meiän reissusta älyttömään isoon kaupunkiin nimeltä Buenos Aires.





Lähdettiin perjantaina 26.9 kohti Buenos Airesia meidän vakkaritiimillä, joka siis sisältää meikän, Andreaksen, Linnean ja Franin. Perillä mentiin hotellille ja hengähdettiin hetkonen ja Franin vaimo ja tytär tuli meidän hotellille myös. Pikku paussin jälkeen lähdettiin vähä pyörimään keskustaan ja syötiin jäätelöä ja illallinen. Perjantaina siis lähinnä tutustuttiin kaupunkiin.

Lauantaina aamupalan jälkeen suunnattiin ostamaan turistibussiin lippuja ja lähdettiin ajelemaan ympäri Buenos Airesia. Pysähdeltiin vähän sielä sun täälä tsekkaamaan erilaisia nähtävyyksiä. Pakko myöntää uskollisena River fanina, että La Boca oli kyllä upea mesta, vaikka se olihan se ihan täynnä boca- fanikamaa. La Boca on siis kaupungin osa Buenos Airesissa, jossa sijaitsee Bocan kotiareena ja nämä kuuluisat värikkäät talot sijaitsee myös tuolla La Bocan alueella. Buenos Airesiin matkaavia suosittelen ehdottomasti suuntaamaan kyseiseen naapurustoon, koska sielä näkee paljon argentiinalaista kulttuuria kaikkine tangoilijoineen ja musiikin kera. Illemmalla syötiin mun ehdottomasti lemppari Argentiina ruokaa nimeltään empanada.

Sunnuntaina käytiin Jardin Japones -nimisessä puutarhassa, joka yllättäen nimestä mitään huomaamatta oli Japani tyylinen. Ihana paikka rauhottua keskellä kaupungin hulinaa. Kun lähdettiin kävelemään pois päin Jardin Japonesesta luulin päätyväni hotellille, mutta löysinkin itseni keskeltä eläintarhaa. Päädyimme siis kiertämään vielä pienen eläintarhan ennen lounasta, joka oli myös mielenkiintoinen kokemus. Pikainen lounas kauppakeskuksessa ja suunta Franin lapsien asunnolle, josta lähdettiin kohti, ah niin mahtavan, Riverin kotikenttää. Verrattuna La Bocaan tämä alue on paljon rikkaampi ja sen kyllä huomaa. Oli super hieno kokemus päästä vierailemaan molempien suurimpien argentiinalaisten jalkapallo tiimien kotihuudeilla.

Väsyneenä palattiin Doloresiin ja suunnattiin välittömästi nokkamme kavereiden kanssa syömään ja juttelemaan, jonka jälkeen olin enemmän kuin onnellinen päästessäni omaan sänkyyn nukkumaan.

Saludos Hanna 

4 kommenttia:

  1. Moikka! Oon lähdössä ensi syksynä myös Argentiinaan ja haluaisin kysyä, että miten hoidat puhelin asiat siellä? Sopiiko Argentiinalaiset sim kortit suomesta ostettuun puhelimeen? Mitä hintaluokkaa puhelin liittymät ovat?
    Kiitos vastauksista :)

    VastaaPoista
  2. Hola! Que bueno! Mulla on iPhone 5s ja otin siihen paikllisen liittymän ja hyvin toimii. Täälä ostetaan korttiin aina vähän väliä lisää puheaikaa niinkuin suomessakin saldo kortteihin, eli se miten paljon haluat käyttää riippuu ihan susta. Ite en soittele tai lähetä normaali viestejä juuri koskaan, koska mulla on netti liittymä joten käytän whatsappia. Jos vain pystyy niin suosittelen hankkimaan netillisen liittymän. En tiiä, miten paljo ite kortin hankkiminen makso, koska mun perhe kustansi sen, joten siitä en osaa sanoa mitään. Soittaminen ja viestin lähettäminen on kuitenkin täällä mun ymmärtääksen hiukan kalliimpaa kun Suomessa, mutta ei silri mitään ökyhintaista. Jos tulee mitä vain kysymyksi lisää, niin vastaan mielelläni. :) -Saludos Hanna

    VastaaPoista
  3. Sulla on tosi paljon yhdyssanavirheitä. x_x

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Taas. :( Pahoitteluni yhdyssanat on ehdottomasti sieltä heikoimmasta päästä meikäläisen taidoissa enkä oikolukenut tekstiäkovin tarkasti, joten en virheitä huomannut. Kiitos, että ilmoitit yritän kiinnittää siihen enemmän huomiota! :)

      Poista