maanantai 21. syyskuuta 2015

Primavera

Primavera, eli kevät on Argentiinassa (mun ymmärtääkseeni) aika iso juttu ja se näky ainaki mun kaupungissa selvästi. Kaverit on höpöttäny päivät pitkät jostain ihmeen estudiantiinasta. Tiesin, että kyseessä on jonkinlainen paraati keskustassa, mutta en ikinä olisi uskonut sen olevan näinkin tunnettu ja suuri juttu. Muutamia teitä oli suljettu vain kyseisen tapahtuman takia. Koulun kaksi vanhimpaa luokka-astetta kävelivät ja lauloivat huusivat kaikille tuttuja loruja ja tanssivat keskellä katuja. Huippu hauskaa oli, vaikka en olisi koskaan uskonut kyseisen tapahtuman olevan tuollainen.



Sunnuntaina jatkettiin taas Primaveran juhlimista, koska tänään (maanantaina) ei ollut koulua ollenkaan. Sunnuntaina siis oli fiesta de Primavere (tai jotain sinnepäin XD) ja oltiin kavereiden kanssa juhlistaassa monien muiden tavoin paikallisella clubilla. 


Viikonlopun saldona on monia uusia muistoja, uusia tovereita, cumbia -musiikki överit ja kipeet jalat liiasta tanssimisesta. Onnelisena jatkuu elämä taas kohti uusia juttuja tällä puolella maailmaa. 

w/Love Hanna



6 kommenttia:

  1. Terveisiä sinne! Kuulostaa mukavalta, kun siellä kevättää! Täällä syksy alkaa vahvasti painaa päälle, Pidä lippu korkealla ja päivittele kuulumisia, niin seuraan jatkossakin! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi terkkuja takasin! Kyllä aina välillä saa ihmetellä sitä, ettei ollakkaan menossa nyt talve vaan kesää kohti. Minä päivittelen aina kun ehdin. :)

      Poista
  2. Mielenkiinnolla seuraan vuottasi vaihdossa :) Itselläni on käynnissä tällä hetkellä haku prosessi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi ihana, että oot kiinnostunut vaihtoon lähdöstä! Ootko rotaryn kautta lähössä? Mikä maa kiinnostaa eniten? Jos tulee mitään niin multa saa aina kysyä. Vastaan enmmän kuin mielelläni!! :)

      Poista
    2. Oon juu rotaryn kautta lähössä ja mulla on vaihtoehtoina usa aussit argentina ja meksiko

      Poista
    3. Vooi!! Argentiina on ihan älyttömän ihana maa ja nämä ihmiset... en ees tiedä sopivaa sanaa kuvailemaan, miten ihania nää täälä on! Mutta mihin tahansa maahan päädytkää niin sulla tulee olemaan huippuvuosi!! Jos haluat jutella lisää tai kysyä jotain niin voit lähettää sähöpostia?:) Meili osote on hhannaaisoahoo@gmail.com

      Poista