maanantai 12. lokakuuta 2015

D4920

Meillä oli ensimmäinen piiritapaaminen Tandilissa 4.10 eli hieman reilu viikko takaperin. Sielä oli kokoontuneena niin rotexeja, rotary päättäjiä, vaihtareiden vanhempia kuin niitä vaihtareitakin. Rotexit ovat siis argentiinalaisia vaihtareita, jotka ovat palanneet vuosiltaan ja nyt auttavat meitä. Oli huippua päästä juttelemaan muiden vaihtareiden kanssa heidän kokemuksistaan Argentiinassa.

Lauantai 3.10
Lähdettiin Tandiliin jo lauantaina, koska mun counsellorilla oli siellä jotain rotary juttuja hoidettavana jo silloin. Matkaan lähti minun ja counsellorini lisäksi myös muut kaksi klubini vaihtaria ja klubimme presidentti. Tandiliin päästyämme tiputettiin kamppeet hotellille ja lähdettiin lounaalle, jonka jälkeen suunnattiin Andreaksen ja Linnean kanssa katsastamaan kaupungin nähtävyyksiä ja counsellorini ja presidenttimme lähtivät hoitamaan rotary juttujaan.

Kaupunkina Tandil on tosi erilainen kuin Dolores, koska sielä huolehditaan katujen siisteydestä enkä nähnyt sielä kenenkään heittävän roskia kaduille, toisin kuin täälä sitä tapahtuu kokoajan. Syötiin myös illalla paikallisten rotexien kanssa jotka olivat ihan huippuja ja heistä kaksi oli ollut jenkeissä vaihdossa ja yksi Ranskassa. Meitä oli siis paikalla Tanska, Ruotsi, USA x2 (rotex), Suomi, Ranska(rotex) ja Saksa.



Sunnuntai 4.10
Vihdoin odotettu sunnuntai oli täälä. Aamupala naamariin ja menoksi. Paikanpäälle saavuttuamme jutskailtiin jokunen aika vaihtareiden ja rotexien kanssa. Oli ihan huippua päästä kuulemaan, miten muilla on alkanut sujumaan. Erityisesti odotin Iiriksen ja Facundon Suomessa viimevuoden viettänyt rotex saapumista ja voi kyllä se oli sen kaiken odotuksen arvosta. Oli ihana puhua suomea ja kuulla, mitä heille kuului. ❤️ Päivä sisälsi myös paljon uutta tietoa, vinkkejä ja uusia tovereita.
Tieto pläjäyksen ja uusien ystävien kera oli hyvä lähteä kotia kohti.




-Hanna

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti