keskiviikko 22. heinäkuuta 2015

Rotary vaihtarit: blogeja eri puolilta maailmaa

Tsädäm tästä postauksetta löydätte muutaman rotaryn vaihtari blogeja, joista kaikki kyllä varmasti löytää jonku itelle sopivan blogin luettavaksi. Blogeihin pääset maan nimeä klikkaamalla!

Helmi,Meksiko
Helmi lähtee viettämään vuottaan Mexico Cityn lähettyville. Kannattaa käydä tsekkaamassa erityisesti tarina siitä, miten Helmistä tuli vaihtari. Poikkee monen muun rotary vaihtarin tarinasta. Meksiko on varmasti tosi hieno ja mielenkiintoinen maa lähteä vaihtoon, ja luulisin, että tästä blogista löytyy tulevaisuudessakin meille lukijoillekkin mielenkiintoisia postauksia. Älä siis epäröi, vaan klikkaahan itses Helmin blogiin!

Valma, Saksa 
Valma on lähdössä Eurooppaan, Saksaan. Käykää ihmeessä kattomassa, mitkä oli Valman maavalinnan takana. Saksa on varmasti tosi upee maa asua. Valma on vasta alottanut blogin kirjoittamisen, mutta odotan jo innolla seuraavia postauksia ja sitä, että saa seurata Valman elämää Saksassa. Mikset siis lähtisi seuraamaan Valman vuotta ihanassa Saksassa? 


Kaisa, US
Kaisa suuntaa tiensä jenkkeihin Pennysylvaniaan. Kaisan blogissa on tosi laadukkaita ja kivoja kuvia.  Uskon, että monia vaihtovuodesta haaveilevia kiinnostaa just jenkit, joten tän blogin kautta saatte varmasti hyvän kuvan rotary vaihtarin elämästä jenkkilässä. 


Riina, Australia
Riinan lähtö kohti Austraaliaa lähestyy ja blogista löytyy viimehetken fiiliksiä ja fiiliksiä pidemmän ajan takaa. Riinan vaihtari tarinan alku ei mennytkään niinku yleensä, vaan paikka USA:sta muuttuikin hetkessä paikaksi Australiassa. Käykää siis tsekkaamassa Riinan matkan normaalista poikkeavat alkuvaiheet ja jääkää ihmeessä seuraamaan, mitä vuosi Australiassa tuo tullessaan.


Saimi, Kanada
Saimi tulee viettämään tulevan lukuvuoden Kanadassa Northumberlandissa. Saimin koulu ei ole ihan perus jenkki leffoista tuttu high school, vaan kyseessä on katolinen koulu. Käy kattoos, mitä Saimi kertoo hänen tulevasta vuodesta, kaupungista ja koulusta kauniiden kuvien kera! 

Säde, Argentina
Hola a todos! Nyt vuorossa toisen Suomesta Argentiinaan tiensä suuntaavan vaihtarin blogi. Säde on menossa eri districtiin kuin minä ja Iiris (Iiriksen blogi vuorossa seuraavaksi). Säteen district on eteläisin district Argentiinan districteistä eli D 4930. Säde menee Cipoletti nimiseen kaupunkiin aikalailla keskiosaan hänen districtiä. Menkää siis viipymättä tsekkaileen Säteen blogi.


Iiris, Argentina
Iiris on siis toinen näistä mun lisäksi Argentiinaan tulevasta suomalais vaihtarista. Iiris tulee mun kanssa samaan districtiin, mutta jonkun verran etelämpään. Iiriksen blogia on älyttömän helppo lukea ja teksti on koko ajan mielenkiintoista luettavaa. Iiriksen perhe vaikuttaa myös ihan tosi kivalta. Ja nyt kipin kapin klikkailette itsenne Iiriksen blogiin.


Oona, Kanada
Oona oli alun perin menossa Jenkkeihin, mutta district oli sellainen johon kuuluu osa Kanadasta ja osa Jenkeistä. Oona päätyi kuitenkin odotuksistaan huolimatta Kanadan puolelle. Blogista voitte lukea, miten Oona reagoi aluksi tulleeseen shokkiin. 

Amanda, Etelä-Korea
Etelä-Korea maana on varmasti monelle aika tuntematon. Amanda lähtee kuitenkin katsomaan, mitä Etelä-Korealla on hänelle annettavaa. Uskon, että tästä maasta saa irti paljon sellaista, mitä muualta ei saa. Linkistä pääsee jälleen seurailemaan Amandankin vaihtovuotta.

Veera, US
Veera lähtee toteuttamaan amerikan unelmaansa Minnesotaan Duluthiin. Veeralta löytyy myös lista vaihtari blogeista. Sieltä löydätte myös muiden järjestöjen kautta lähtevien vaihtarien blogeja. Veeran tekstejä on tosi kiva lukea ja kuvat on aina toinen toistaan upeampia. Lähehän siis seuraileen Veeran amerikan elämää.

Roosa, Meksiko
Roosa suuntaa Helmin tavoin matkansa Meksikoon, mutta Roosa menee Salina Cruz Oaxacan osavaltioon. Roosan blogista löydätte myös hyvät perustelut sille, miksi hän halusi juuri Meksikoon. 
Maija, US
Maijan ensi vuoden osoitteena on Marcellus, joka sijaitsee itäisellä puolella Jenkkejä. Upean bannerin lisäksi blogista löytyy postausta koulusta ja aloitus postaus, jossa Maija kertoo hieman enemmän itsestään. Kaikki tää on yhden klikkauksen päässä. 
Saara, Kanada
Saaralla suuntana on Kanada, jossa hän on käynyt jo aikaisemmin ja rakastunut maahan. Nyt Saaralla on siis mahtava tilaisuus päästä kokemaan kandalaisen elämän ja näkemään paremmin kanadalaista kulttuuria. Saaran blogista voitte seurata, miten elämä Kanadassa alkaa rullaileen!
Ella, Alaska
Itselle Alaskasta ensimmäisenä mieleen tulee äärettömän hieno luonto ja kylmyys. Ella lähtee tsekkaamaan, miten pitkälle nää mun stereotyyppiset ajatukset Alaskasta pitää paikkaansa. Ellan tuleva kaupunki näyttää todella hienolta ainakin kuvien perusteella. Kliikkaa siis itses lukemaan Ellan  vaihtovuodesta Alaskassa.

Sofia, Meksiko
Sofia tulee elämään ensi vuoden miljoona kaupunki Pueblan vieressä. Blogin mukaan kaupungissa on paljon nähtävää esim. monia kirkkoja ja iso pyramidi. Käyhän lukemassa, mitä muuta Sofia kertoo kaupungistaan ja ensimmäisestä perheestään ensimmäisessä postauksessaan. 
Vilma, Saksa
Saksaan siis menossa Valman tavoin tämäkin neiti. Ensimmäisessä postauksessaan Vilma kertoo hieman itsestään, maavalinnoistaan ja matkastaan rotary vaihtariksi. Postausta tarkemmasta sijotuksesta Vilma jo lupailikin joten jään odottelemaan jo sitä seuraavaa. Linkistä pääset lukemaan ensimmäisen postauksen, jonka jälkeen jäät luultavasti jo innolla odottamaan seuraavaa postausta.
Sara, US
Saran "ehkä mä joskus isona" -ajatuksesta tulee nyt totta, kun hän lähtee toteuttamaan unelmaansa Jenkkilään. Saran blogi on vielä toistaiseksi ihan "normaali käytössä", mutta eiköhän niitä vahtovuoteenkin liittyviä juttuja sieltä ala tulemaan lisääkin. Blogista löydät parikin postausta liittyen Saran tulevaan vuoteen Amerikassa. Suosittelen ehdottomasti niiden lukemista.

Ilari, Australia
Ilarin juuri alotetusta blogista löytyy hauska ja mielenkiintoinen postaus, jossa on myös teemaan sopivia kuvia. Ilarin täytyi aika pitkälle jännittää guaranteer formin ja viisumin saapumista, mutta nyt Ilarin on Singaporessa muiden aussi vaihtareiden kanssa. Lähde siis seuraamaan vaihtovuotta Austraaliassa pojan näkökulmasta.

Alina, Etelä-Korea
Alinakin lähtee tsekkaamaan Amandan tavoin Etelä-Korealaista elämää. Alina kirjoittelee blogia niin suomeksi kuin englanniksikin, joten blogia pystyy lukemaan suurempi väkijoukko. Alinan blogista löydät tietoa ensimmäisestä perheestä, koulusta ja kaupungista.


Muista myös mennä seuraamaan rotary vaihtareiden vuotta instagramin kautta. Löydät meidät nimellä @ruisvallottajat

2 kommenttia:

  1. Tosi kiva postaus, sainkin tästä paljon luettavaa (ja kadehdittavaa) ensi vuodelle! Ihanaa vaihtoa myös sulle! T. Ex-vaihtari Meksikosta ;-)

    www.nowhigherthanever.blogspot.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jes kiva et löyty luettavaa! :) Kiitos tosi paljon! :)

      Poista